Routebeschrijving Groepsverblijf Texel

Openbaar vervoer:

Er wordt op het moment een proef gedaan met vraaggestuurd openbaarvervoer, op www.texelhopper.nl kunt u hier alle informatie over vinden. Voor grotere groepen is het vaak voordeliger om op Texel een touringcar te boeken bij Texeltours .

 

Reis eerst naar het NS-station in Den Helder. Op het hele uur is er aansluiting met de buslijn 28 naar de veerhaven, de bus vertrekt om twaalf minuten over het hele uur en rijdt zelfs de veerboot op. De veerboot verlaat u aan de rechterzijde en daarna gaat u met een klein Texelhopper busje naar haltepaal 57 welke u een uur van te voren dient te reserveren op 0222-784000. Een combikaartje voor de bus 28, boot en kleine bus kost maar € 5,50.

 

Eigen vervoer:

Reis eerst naar Den Helder. De route naar de veerboot is goed aangegeven. De kosten per auto varieren van 24,50 tot 35 euro, afhankelijk van de dag dat u reist. De prijs is een retourprijs inclusief max. 9 inzittenden per voertuig.

 

Bij aankomst op Texel gaat u vanaf de veerhaven meteen bij het tweede stoplicht linksaf (richting Den Hoorn). U gaat de eerste straat rechtsaf (Molwerk). De weg gaat over in de Watermolenweg, deze rijdt u uit. Aan het eind gaat u linksaf de Hoornderweg op. U rijdt rechtdoor tot u niet verder kunt en gaat rechtsaf de Westerweg op. Tot slot neemt u de eerste weg rechtsaf. Na 100m vindt u Groepsverblijf Texel aan de linkerkant.